Alfa-galactosidase is een enzym dat een koolhydraat, galactose genaamd, afbreekt. Op deze pagina vind je alles over de Alpha-galactosidase, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Alpha-galactosidase is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.
Alfa-galactosidase is een enzym dat een koolhydraat, galactose genaamd, afbreekt. Galactose is het belangrijkste koolhydraat in rood vlees.
Het is aanwezig in het menselijk lichaam, maar sommige mensen hebben een tekort of kunnen het niet aanmaken. Dit tekort kan ertoe leiden dat een persoon allergisch is voor vlees en vele andere dierlijke producten zoals zuivel, eieren en gelatine.
α-GAL, afgeleid van de schimmel Aspergillus niger, is een actief ingrediënt in producten die op de markt worden gebracht om de maaggasproductie te verminderen na het eten van voedsel waarvan bekend is dat het gas veroorzaakt. Daarnaast is het een goede oplossing voor wie meer vlees wil eten maar het niet goed kan verdragen.
Algemene dosering > 200-600 GaIU per dag Alpha-galactosidase
Bij specifieke ondersteuning > 600 GaIU per dag Alpha-galactosidase
Wanneer kan je het beste Alpha-galactosidase innemen? Neem het bij elk vlees en/of koolhydraat bevattende maaltijd.
Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.
In zeldzame gevallen kan een persoon een allergische reactie hebben op Alpha-galactosidase, maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.
Veel mensen gebruiken Alpha-galactosidase langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Alpha-galactosidase productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!
De effecten van Alpha-galactosidase zijn meteen. Zodra je het inneemt begint het koolhydraten in het voedsel af te breken.
Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer