Invertase is een enzym dat sucrose kan afbreken en omzetten in de enkelvoudige suikers fructose en glucose. Op deze pagina vind je alles over de Invertase, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Invertase is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.
Invertase is een enzym dat sucrose kan afbreken en omzetten in de enkelvoudige suikers fructose en glucose. Het wordt vaak gevonden in honing, kiwi, appels en aardbeien. Het enzym is verantwoordelijk voor het inversieproces waarbij sucrose wordt afgebroken tot twee kleinere suikers. Invertase werkt in op een reactie die bekend staat als hydrolyse, waarbij grotere moleculen in kleinere worden afgebroken.
Invertasen bevinden zich over het algemeen in de dikke darm.
Invertase is een type enzym dat de hydrolyse van sucrose tot glucose katalyseert. Dit proces staat ook bekend als "inversie" en wordt gebruikt bij de productie van vele artikelen.
Invertase heeft ook het vermogen om sucrose, of tafelsuiker, af te breken tot één molecuul glucose en één molecuul fructose. Deze reactie wordt gebruikt bij het maken van fructose-glucosestroop en invertsuiker.
Algemene dosering > 250 SU per dag Invertase
Bij specifieke ondersteuning > 500-1000 SU per dag Invertase
Wanneer kan je het beste Invertase innemen? Neem het vooraf aan elke maaltijd die suiker bevat.
Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.
In zeldzame gevallen kan een persoon een allergische reactie hebben op Invertase, maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.
Veel mensen gebruiken Invertase langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Invertase productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!
De effecten van Invertase zijn meteen. Zodra je het inneemt begint het vezels in het voedsel af te breken.
Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer